Οι Ποικιλίες μας

Εκμεταλλευόμενοι τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και με βάση τα πορίσματα εδαφολογικών ερευνών που διενεργήσαμε το 2003, καταλήξαμε ότι οι εκλεπτυσμένες ερυθρές γαλλικές ποικιλίες θα μπορούσαν να καλλιεργηθούν στα κτήματά μας. Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να προμηθευτούμε υβριδικά κλίματα εισαγωγής από την Γαλλία και να φυτέψουμε νέους αμπελώνες το 2003.
Συγκεκριμένα, οι ερυθρές ποικιλίες που χρησιμοποιούμε είναι: merlot, cabernet sauvignon, syrah Για τους ίδιους λόγους, καλλιεργούμε και τις λευκές γαλλικές ποικιλίες chardonnay και sauvignon blanc. Ωστόσο, θέλοντας να διατηρήσουμε και να προβάλλουμε τις ελληνικές ποικιλίες προσθέσαμε για τα λευκά κρασιά μας μοσχάτο αλεξανδρείας, μοσχάτο Σάμου καθώς και μαλαγουζία, γνωστές για τα έντονα αρώματά τους. Στις άμεσες προτεραιότητες του κτήματος, είναι να επεκτείνουμε την καλλιέργεια περισσότερων ελληνικών ποικιλιών σε μια προσπάθεια ανάδειξής τους.

Πληροφορίες

  • Επικοινωνία
  • Ιστορία
  • Όραμα
  • Blog

Ο Λογαριασμός μου

  • Λογαριασμός
  • Παραγγελίες
  • Καλάθι
  • Αποσύνδεση

Αμπελώνας

  • Ποικιλίες
  • Καλλιέργεια
  • Έδαφος
  • Κρασιά

Επικοινωνία

Κτήμα τ' Αποστόλη

+30 6946579507

info@ktimatapostoli.gr

Ktima t Apostoli 2009 - 2021 | All Rights Reserved

  • Πολιτική Απορρήτου

Σύνδεση

Γίνε μέρος της σελίδας μας!
Η εγγραφή ολοκληρώθηκε. Ελέγξτε το email σας για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δημιουργία λογαριασμού

Καλώς όρισες! Εγγραφή για δημιουργία νένου λογαριασμού
Το όνομα χρήστη ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι σωστά.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Η επιβεβαίωση εγγραφής θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Σύνδεση Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Επαναφορά κωδικού

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασής
O κωδικός πρόσβασης έχει σταλεί.
Δεν ήταν δυνατή η αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πιθανός λόγος: ο οικοδεσπότης σας μπορεί να έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία αλληλογραφίας.
Το password θα σας αποσταλεί.
Σύνδεση
×